Munsår

Munsår!!! NEJ. Fuck. Usch. Jävlar. Skit också.

En vecka kvar till tentan och jag är inte så lite osäker. Fan egentligen borde jag bara skita i detta och åka långt härifrån, flytta in ett ett kollektiv och måla och dricka vin hela dagarna och ligga med en massa spännande människor.

Men nej. Nu är jag en duktigt student och jag har en pojkvän som jag dessutom älskar. När jag sa  till honom att jag hade munsår sa han åt mig att inte komma dit. Tack.

Blir till att tentaplugga och vårda munsåret nu då.

Paper Planes

Sitter och lyssnar på Paper Planes av M.I.A. och saknar Mumbai något så fruktansvärt. Fy vad kul vi hade där. Några helt sjuka, roliga, knäppa, galna dagar. Skulle så gärna vilja åka tillbaka dit och uppleva allt det där igen. Missförstånd, herrvagnen på pendeltåget mellan Vile Parle och Victoria station, tågbråk med indier. Jag får en varm, kittlande känsla i magen när jag tänker tillbaka på det.

Jag vill sitta på ett tåg mellan Kochi och Goa igen och titta ut på lanskapet och korna och barnen som leker på fälten. Jag vill le och skratta med dig och prata om allt fantastiskt runt omkring oss och vilket liv vi lever. Jag vill möta nyfikna ögon som jag är lika nyfiken på.Nedräkning

Biljetten är bokad och betald, jag åker till Amsterdam igen den 1:a oktober. Innan dess flyttar jag temporärt in hos en tjej på mitt program som jag ska dela en etta med fram tills dess. Vilket liv!

Det ska bli så lugnt och skönt att bara kliva in i mitt studentrum den 1:a november och tänka att det här är MITT rum. Jag har till och med plockat ihop en liten hög med grejer som jag ska ha med mig. Än så länge ryms allt i en fruktkorg.

15.24

Italienaren kommer på måndag verkar det som och min singaporianska rumskompis har sagt att han får sova hos oss. Awesome.

Nu väntar jag på vykort från Nordkap.

RSS 2.0